Onze Algemene Voorwaarden zijn via de e-mail op te vragen en zijn per 01-11-2017 aangepast. 

Aanvullende voorwaarden: Aanvang projecten van ABG Solutions

• Zodra het domein www.uwdomeinnaam aangevraagd en actief is en de aanvang van de bouw van uw nieuwe website gestart is, dan ontvangt u van ons de factuur van de opstart kosten.

• De opdracht dient door de opdrachtgever online te worden bevestigd via het contact formulier op de website tenzij anders is overeen gekomen. Indien de opdrachtgever dit nalaat, maar er desondanks mee instemt dat ABG Solutions een aanvang maakt met het uitvoeren van de opdracht, dan zal de inhoud van de offerte als overeengekomen gelden.

• Uw opdracht wordt als bevestigd beschouwd na aanlevering van nieuwe input voor de website. Deze input kan bestaan uit 1 van de volgende: documenten, media materiaal in de vorm van afbeeldingen en/of video’s, hosting gegevens, schetsen, een gewenste kleurstelling/huisstijl, web teksten via e-mail. Indien u geen officiële offerte heeft ontvangen en de afspraak mondeling of via mail is overeengekomen dan geldt dit ook als opdrachtbevestiging.

• Website voorbeelden en/of de keuze voor een basis template zijn al onderdeel van de uitvoering van de opdracht.

• Facturatie geschiedt voor het volledige bedrag binnen 14 dagen na de aanvraag van uwdomein www. uwdomeinnaam
Facturatie voor mijn eigen website is per kwartaal. Facturatie hosting en andere vormen van website bouw worden per jaar gefactureerd.
• Looptijd mijn eigen website is minimaal 24 maanden daarna per 2 maanden opzegbaar. Looptijd hosting en andere vormen van websites is de minimale looptijd 12 maanden en wordt per jaar verlengd met een opzeg termijn van 1 maand. Bij opzegging kan alleen de database worden opgevraagd van de website, het design is uitgesloten van deze database.

• Doorlooptijd website: gemiddeld neemt het realiseren van een nieuwe website 3 weken in beslag. Wij kunnen te allen tijde uw website afronden tot een overdraagbaar geheel, ongeacht bijzondere omstandigheden of beperkte beschikbaarheid uwer zijde. Hierna hebt u nog recht op 1 uur gratis uitleg en ondersteuning.

• Offertes en aanbiedingen zijn exclusief grafisch design en ontwerp werkzaamheden. Het wijzigen van logo’s, het muteren van afbeeldingen zijn werkzaamheden die als zodanig afzonderlijk begroot dienen te worden naar benodigde inspanning. U ontvangt daarvoor een aparte prijsopgaaf.

• Indien er sprake is van een nieuwe huisstijl dan wordt dit als een apart onderdeel op de offerte vermeld. Hetzelfde geldt voor nieuw ontwerp werkzaamheden.

• De realisatie en afronding van de website is niet afhankelijk van eventueel nog aan te leveren of te wijzigen foto’s, filmpjes, teksten en ander media materiaal.

• Zodra de kennis van de website beheermodule (cms) is overgedragen wordt de website als opgeleverd beschouwd.

• Het zelf doen van wijzigingen van de website beperkt zich tot het aanpassen van teksten, afbeeldingen, filmpjes. Het zelf installeren en updaten van nieuwe plugins raden wij af, omdat wij een goed blijvende werking van uw website in dat geval niet kunnen garanderen. ABG Solutions zal bij alle geleverde websites door ABG Solutions daar voor zorgen dat deze worden uitgevoerd.

• Problemen ontstaan door het zelfstandig updaten en installeren van additionele toepassingen (plugins) op uw website zonder onze beoordeling per email ten aanzien van deze plugins vallen onder uw eigen verantwoordelijkheid. Eventueel benodigde herstelwerkzaamheden daardoor veroorzaakt worden apart in rekening gebracht.

• De website / hosting is opgeleverd zodra:
o De basiskennis is overgedragen van de website beheermodule en/of het beheeraccount voor u aangemaakt en aan u gemaild is.
o U web teksten en afbeeldingen of video’s op uw website kunt verwerken.
o De kennis en beheer voor u beperkt zich tot het wijzigen van pagina’s, berichten, foto’s en filmpjes op de site. Alles daaromheen kunt u ABG Solutions vragen om dit uit te voeren.

• Wij zijn niet verantwoordelijk voor problemen ontstaan door het uitvoeren van updates en installeren van plugins die niet door ons zijn getest en beoordeeld. Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor het (per ongeluk) verwijderen van bestanden en teksten van uw website en van uw FTP server. Elk verzoek wat dat betreft dient eerst via e-mail bij ons ingediend te worden.

• FTP of hosting gegevens worden alleen bij een hosting beleverd, dit onder meer in het kader van veiligheid en betrouwbaarheid van de geleverde website.

• Problemen of storingen in het datacenter liggen buiten onze verantwoordelijkheid.

• Alle genoemde prijzen op onze websites, offertes, e-mails of mondeling besproken zijn altijd EXCL. BTW en onder voorbehoud.

nlende

Ons adres

ABG Solutions

de Boomkamp 20
2421 TM Nieuwkoop
Tel 0655-112912

KvK: 28049682

Aanmelden nieuwsbrief

captcha 

ABG Solutions maakt gebruik van functionele Analytische en Social Sharing om de website te verbeteren.. lees ons privacybeleid  hier...